Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ internetového obchodu : SENTON,  spol. s r.o.

SENTON,  spol. s r.o.
Rastislavova 93
040 01 Košice
IČO: 36 186 813
IČ DPH:  SK2020058293

Prevádzkovateľ v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných predpisov v platnom znení spracúva osobné údaje zákazníkov za účelom:

  1. Spracovania objednávky, vystavenia daňového dokladu a vedenia reklamácii v internetovom obchode www.senton.sk v rozsahu: (titul, meno, priezvisko, poštová adresa, e-mailová adresa, telefón, číslo bankového účtu, podpis).
  2. Marketingu a to formou - zasielania reklamných správ na e-mailovú adresu a to prihlásením sa zákazníka do mailing listu na stránkach internetového obchodu www.senton.sk v rozsahu: (titul, meno, priezvisko, e-mailová adresa).

Prevádzkovateľ alebo doručovacia spoločnosť pri odovzdávaní objednávky je oprávnená si od zákazníka vyžiadať doklad totožnosti za účelom overenia jeho identity alebo osoby uvedenej na doručovacej adrese.

Kupujúci udeľuje prevádzkovateľovi súhlas  na dobu určitú do splnenia účelu spracúvania osobných údajov kupujúceho. Prevádzkovateľ o splnení účelu spracúvania zabezpečí bezodkladne likvidáciu osobných údajov kupujúceho. Súhlas so spracovaním osobných údajov môže kupujúci odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu kupujúcim prevádzkovateľovi.

Prevádzkovateľ prehlasuje, že:

  • spracované osobné údaje dotknutých osôb použije len na vyššie uvedené účely v rámci svojich obchodných aktivít,
  • nevyužívaním zasielania reklamných správ nevzniká hrozba odmietnutia zmluvného vzťahu.
  • Má e-shop zaregistrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov (UOOU SR)

Spoločné ustanovenia:

  • Ochrana vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami zákona o ochrane osobných údajov, pričom vaše práva sú upravené najmä v § 28 zákona o ochrane osobných údajov; napr. právo na základe písomnej žiadosti požadovať od prevádzkovateľa napr. vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam vašich osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, potvrdenie či sú alebo nie sú osobné údaje o vás spracúvané, opravu alebo likvidáciu vašich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania a pod.
  • Osobné údaje, ktoré poskytujete prevádzkovateľovi prostredníctvom registračného formulára alebo priamej objednávky musia byť pravdivé, a v prípade ich zmeny ste povinný o ich zmene bezodkladne informovať aj prevádzkovateľa.

Vaše osobné údaje môžu byť poskytnuté tretím stranám a sprostredkovateľom, t.j. subjektom spolupracujúcim s prevádzkovateľom, ktorými sú napríklad prepravné a doručovacie spoločnosti a spoločnosti spolupracujúce pri vyhľadávaní zákaznikov :

  1. TOPTRANS EU, a.s. , Na priehon 50, 94901 Nitra,  IČO : 36 703923 , IČ DPH : SK202 229 6199 , zapísaná v OR OS Nitra odd. Sa, Vložka č.10363/N
  2. HEUREKA SHOPPING , s.r.o. , Karolinska 650/1 , 186 00 Praha 8 , IČ : 02387727 , DIČ : CZ02387727, Česká Republika , C 218977 vedená u Mestského súdu v Prahe
  3. Home Credit Slovakia, a.s.
    so sídlom: Teplická 7434/147, 921 22 Piešťany
    IČO: 36 234 176
    DIČ: 2020170218
    IČ DPH: SK 2020170218
    zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Trnava
    v oddiele: Sa, vo vložke č.: 10130/T